Home

Welkom op de website van Houtrecyclage Vandendriessche. De activiteiten van Vandendriessche steunen op 3 pijlers; houtrecyclage, compostering en transport.

1. Houtrecyclage Vandendriessche, met een hart voor hout

Wij geven uw afvalhout een nieuwe toekomst. Het houtafval verkleinen wij tot houtstof, houtsnippers en houtspaanders. Klaar voor hergebruik. Als grondstof in de spaanplatenindustrie of als energiebron voor cementfabrieken. Beleef de levenscyclus van uw houtafval

2. Westcompost, allang geen groentje meer in groencompostering

Wij composteren uw groenafval. Via verschillende bewerkingen bekomen wij compost van uitstekende kwaliteit. Klaar voor hergebruik. Als groencompost voor uw moestuin of als bodemverbeteraar in parken en tuinen. Een greep uit onze groene diensten

3. Julien Vandendriessche, eigen transport maakt de cirkel rond

Wij staan zelf in voor ons transport. Wij halen hout- en groenafval op bij onze klanten, en brengen onze eindproducten naar de klant. Ons wagenpark bestaat uit trekkers, vrachtwagens met containersysteem en opleggers walkingfloor en kipsysteem. Zoek het perfecte transport voor uw doeleinden

Lees meer »

NIEUWS

Oktober 2013

Oktober 2013

Vanaf heden verkoopt Westcompost compost met Vlaco-label.

 

 

NIEUW

NIEUW

Te koop in Ieper en Westrozebeke:

Afdekschors in zakken

Meststoffen "Viano" voor gazon en tuin

Januari 2013

Januari 2013

Nieuwe trekker Scania.

Januari 2012

Januari 2012

Vanaf heden zijn diverse soorten afdekschors beschikbaar te Ieper. U kan een prijslijst bekomen door ons te contacteren via ons contactformulier.

Vanaf 01/01/2012 zijn de openingsuren van Westcompost bvba en Houtrecyclage Vandendriessche nv te Ieper voor klanten die beschikken over een badge uitgebreid. Lossen van hout- en groenafval met badge is mogelijk van ma - vrij 06u00 - 18u00 en op zaterdag van 07u00 - 12u00.

December 2011

December 2011

Nieuwe trekker MAN

September 2010

September 2010

De nieuwe website van houtrecyclage Vandendriessche is een feit. Ontdek snel alle diensten van ons bedrijf. Hebt u vragen, twijfel a.u.b. niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag en snel.

Met houtrecyclage Vandendriessche haalt u een ervaren partner in huis die uw hout- en/of uw groenafvalstroom perfect beheert.

Maart 2009

Maart 2009

Op onze bedrijfssite aan het industrieterrein Ieperleekanaal Noord in Ieper staat sinds kort een windmolen. Deze windmolen is één van de 9 windturbines die voortaan 10.000 gezinnen van elektriciteit voorzien.

‘Onze' windmolen is 85 meter hoog. Zijn wieken hebben een diameter van 71 meter. Alvast weer een beetje onze bijdrage aan een schoner leefmilieu.